‘Ervaring is geen voorwaarde voor een succesvolle bemiddeling.’

Janneke van Golen

CONSULTANT

‘Ervaring is geen voorwaarde voor een succesvolle bemiddeling.’
Na mijn master Art History, werkte ik als onderzoeker aan projecten voor de gemeente Leiden, museum Catharijneconvent en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Mijn carrière als kunsthistorica gaf ik in 2014 een wending door me aan te sluiten bij Vanderkruijs, waar ik mijn onderzoekservaring en creativiteit in kon zetten als projectmedewerker en ultimo als research consultant.

In 2016 stapte ik over naar bureau Algemene Bestuursdienst, de management-developmentorganisatie van Rijksoverheid, waar ik als coördinator een professionele research-unit mocht realiseren. Samen met mijn collega’s was ik verantwoordelijk voor het vinden van de best passende kandidaat voor de juiste functie.

Mijn brede belangstelling, door onder meer een studie Arabisch, bracht mij het afgelopen jaar voor een verdieping van de taalstudie naar Jordanië, waar ik werkzaam was als programmamanager van een internationale taalschool in Amman.

Nieuwe ideeën en een breed perspectief vormen een leidraad in mijn carrière en stimuleren mijn geloof in diversiteit. Het waarderen en benutten van verschillen heeft toegevoegde waarde voor elke organisatie. Met veel plezier ga ik hiermee aan de slag nu ik mijn loopbaan bij Vanderkruijs vervolg, ditmaal als consultant.

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer