‘Kennis van zaken geeft een voorsprong in de markt.’

Michèle Polspoel

CONSULTANT

‘Kennis van zaken geeft een voorsprong in de markt.’
Na mijn doctoraalstudie Sociale Wetenschappen in Utrecht, met een postdoc bedrijfskunde, ging ik aan de slag bij De Baak, het kenniscentrum van VNO-NCW.

De ontwikkeling van leiderschap bij organisaties in transitie vormt de rode lijn in mijn loopbaan. De afgelopen 15 jaar was ik actief als adviseur en partner bij verschillende (internationale) bureaus op het terrein van executive search en professionalisering van governance, onder andere bij FunktieMediair Rotterdam, Horton en Ebbinge. Hierin werk ik voor publiek-private organisaties in diverse domeinen: variërend van woningcorporaties, ZBO’s, overheids-NV’s, participatiemaatschappijen en brancheorganisaties tot life sciences, zorg, innovatiefondsen en kennisinstellingen.

Mijn persoonlijke 'ambition for excellence' is om beide werelden met elkaar te verbinden en een optimum te vinden in 'the best of both worlds'. Op die manier hoop ik bij te dragen aan de uitdagingen op het terrein van digitalisering, innovatie en flexibilisering in het maatschappelijke veld.
 
Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer