‘Een doel is een droom met een deadline.’

Pieter Cortenbach

CONSULTANT

‘Een doel is een droom met een deadline.’
Na mijn studie Europese Studies startte ik mijn arbeidzame leven als projectleider congreszaken aan de Universiteit van Amsterdam. Na een aantal jaren als hoofd bedrijfsbureau van een tweetal expertisecentra en een postgraduate Business Studies-programma aan Kellogg School of Management ben ik in 1997 benoemd tot directeur van de Faculteit der Psychologie en later ook van de Faculteit der Pedagogische en Onderwijswetenschappen.

In 2000 volgde de overstap naar het search en selectievak als consultant bij Van der Kruijs RPD en - na de verkoop aan Deloitte - als director bij Deloitte.  Na het behalen van een international executive MBA startte ik een paar jaar later als zelfstandig searchconsultant om in 2007 samen met Wil van der Kruijs en Dorothea van Rijnen het nieuwe Vanderkruijs, partner in executive search, op te richten.

Door voort te borduren op die basis maar gedreven door het geloof in diversiteit en vernieuwing als succesfactor probeer ik potentie als kerncompetentie nadrukkelijk te positioneren in het selectieproces. Anders dan ervaring maar net zo waardevol. Met ondersteuning van technologische ontwikkelingen en data science als innovatieve stuwkracht in het vak.

Als toezichthouder ben ik verbonden aan de Stichting Lezen & Schrijven.

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer