‘De juiste mensen op het juiste moment.’

Seerp Leistra

CONSULTANT

‘De juiste mensen op het juiste moment.’
Al vele jaren beleef ik groot plezier aan het vinden van de best passende kandidaten voor opdrachtgevers in de publieke sector.
Van 2002 tot 2022 deed ik dat als partner van Boer & Croon. Aanvankelijk was mijn focus daarbij vooral gericht op interim-management. Na verloop van tijd kwamen daar al steeds meer executive search vragen bij. Momenteel versterk ik op tijdelijke basis de partnergroep van Vanderkruijs en kan ik mij daar exclusief mee bezighouden. Het liefst werk ik daarbij voor klanten in de sectoren onderwijs, cultuur en zorg. Maar ook andere publieke organisaties hebben mijn belangstelling en bedien ik graag.
 
Door mijn jarenlange ervaring met opdrachten in deze sfeer, maar ook door mijn eigen bestuurlijke en toezichthoudende werkzaamheden kan ik voor raden van toezicht en andere opdrachtgevers een trusted advisor zijn. Ik weet voor welke uitdagingen eindverantwoordelijke bestuurders én toezichthouders in deze tijd geplaatst worden. En ik help graag om ervoor te zorgen dat de juiste mensen zich op het juiste moment met deze uitdagingen kunnen gaan bezighouden.

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.