‘Vanuit het hart, maar met het hoofd.’

Tom Geerdink

CONSULTANT

‘Vanuit het hart, maar met het hoofd.’
Na vier jaar studie psychologie en een doctoraal Bedrijfskunde heb ik het vak van management consultancy, interim management en search 22 jaar lang bij Twynstra Gudde geleerd en uitgeoefend, in zowel de private als de publieke markt. Vele jaren heb ik als partner en directeur aan de wieg gestaan van en leiding gegeven aan de Human Talent Advies en de Interim Management groep. Van 1998 tot 2003 tevens voorzitter van het gehele bureau geweest. Deze periode bij het bureau heb ik afgewisseld met een directiefunctie bij Achmea en een partnerrol bij Holtrop Ravesloot executive search.
 
In veranderende organisaties is een benoeming op bestuurlijk en directieniveau een strategische interventie. Zeker als de kandidaat past bij de toekomstige ambities en daar betekenis aan weet te geven. Bij leiderschap in het onbekende zijn, naast ervaring,  persoonlijkheid en leervermogen doorslaggevend voor een succesvolle aanstelling.
 
Van begin tot eind zal ik in een opdracht dan ook als een adviserende executive searcher de opdrachtgever en de kandidaten voorzien van advies. Vanuit de overtuiging dat mensen het verschil maken en met hart voor uw organisatie. Ik ben pas tevreden als de opdrachtgever blij is met de nieuwe collega en de eindkandidaat zich welkom voelt. En niet alleen bij de start. 

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer