Contact

Locatie
Het kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer of eigen vervoer en is gelegen in het historische hart van Utrecht. Monumentaal, op een knooppunt van middeleeuwse straten en grachten tussen Dom, Universiteitsgebouwen en tegenover het Paushuis (ooit aangekocht door Adriaan Florisz., de latere eerste en enige Nederlandse paus, Adrianus VI). De locatie geldt als een van de mooiste plekjes van het oude Utrecht.

Het Vanderkruijs-pand vervulde in haar 400-jarige geschiedenis meestentijds handelsfuncties. De oerhollandse ondernemersgeest zit klaarblijkelijk in de fundamenten van het gebouw. De inpandige werfkelders en de rondom aangebrachte decoratieve friezen vormen de markante en comfortabele uitvalsbasis om uit te blinken in maatwerk, betrokkenheid en professionaliteit. Samen het dna voor “ambition for excellence”.

Routebeschrijving
Openbaar vervoer
U vindt hier een kaartje waarop de route is aangegeven vanaf het Centraal Station, lopend is dit ongeveer tien minuten. U kunt ook kiezen voor stadsbus 11 richting Uithof UMC/WKZ en uitstappen bij halte Stadsschouwburg. Vanaf hier is het ongeveer drie minuten lopen over de Kromme Nieuwegracht.

Eigen vervoer
Als u hier klikt vindt u een plattegrond waar u een eigen routebeschrijving kunt verkrijgen en uitprinten. U kunt gebruik maken van een van de twee parkeergarages die op vijf minuten loopafstand van ons pand liggen. Dat zijn parkeergarage Kruisstraat aan de Kruisstraat 2 en parkeergarage Springweg aan de Strosteeg 83.
 • Adres
  Kromme Nieuwegracht 94
  3512 HM Utrecht

  vdk@vanderkruijs.com

  Telefoon: 030 8200060
  Fax: 030 8200061

  KvK 30112235
  IBAN NL67ABNA0592993140
  BTW NL 801650008B01