Bureau

Consultants

Dorothea van Rijnen

Met ingang van 1 augustus 2018 is Dorothea van Rijnen haar eigen mediation praktijk gestart. In de afgelopen tien jaar heeft zij als mede-eigenaar voortvarend meegebouwd aan Vanderkruijs en met energie en kwaliteit bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. Tijdens die periode heeft ze succesvol vele bestuurders, managers en professionals mogen begeleiden naar een nieuwe baan en omgeving. Daarbij is ze natuurlijk soms ook in aanraking gekomen met mensen die op een of andere wijze in de knel waren gekomen in hun werk.
 

“Deze ervaringen hebben ertoe geleid dat ik me gaandeweg ben gaan interesseren voor mediation en de focus in mijn werkzame leven graag wil gaan verleggen naar de fase van voor de escalatie van een potentieel conflict” aldus Dorothea.


Dit betekent dat Dorothea vanaf 1 augustus niet meer werkzaam is als executive search consultant bij Vanderkruijs. Wij behouden graag onze goede relatie die wellicht ook tot nieuwe kansen voor zowel Dorothea als Vanderkruijs zal leiden en juichen deze nieuwe stap van Dorothea dan ook van harte toe. Ook wij zien de meerwaarde van mediation en denken elkaar in voorkomende gevallen te kunnen versterken. Waar mogelijk werken we dan ook graag met haar samen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Van Rijnen Mediation - voor wie door wil: Van Rijnen Mediation.nl.