Vanderkruijs

executive assistant

Vanderkruijs is een toonaangevend bureau voor executive search. Onze methodiek, kennis en creativiteit zijn ruim dertig jaar onderscheidend én succesvol voor de vervulling van topposities voor organisaties binnen de domeinen onderwijs & kennis, zorg & welzijn en openbaar bestuur & veiligheid. Vanderkruijs biedt dienstverlening aan op het gebied van selectie en evaluatie van eindverantwoordelijke posities in management, bestuur en toezicht bij publieke en private organisaties.

Organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen, universiteiten, hogescholen, mbo’s, woningcorporaties, kunst- en cultuurinstellingen, coöperatieve ondernemingen, charitatieve instellingen, startups en scale ups uit de biotech en life sciences, overheids-NV’s en zorgverzekaars behoren tot onze opdrachtgevers.
 
Ons bureau bestaat momenteel uit zes consultants, drie researchers en een backoffice bestaande uit twee executive assistants en een office assistant.
 
Vanderkruijs is volop in ontwikkeling: ter versterking van de backoffice, zoeken wij een derde
 

executive assistant (m/v)

 

Wie zoeken wij?

Onze backoffice neemt een centrale en zeer belangrijke plaats in binnen ons bureau. Jouw werkzaamheden als executive assistant zullen bestaan uit het ondersteunen van meerdere consultants van ons bureau. Dit gebeurt op hoog niveau, snelle en adequate handelingssnelheid is essentieel binnen Vanderkruijs.
 
Je bent verantwoordelijk voor de logistiek van de searchopdrachten gedurende de hele opdrachtencyclus; vanaf acquisitie tot het benoemen van een kandidaat. In dit kader zoeken wij iemand die planningen van procedures kan opstellen en bewaken, en proactief kan schakelen met externe partijen.
 
Ankerpunt in onze dagelijkse business is het applicant tracking system, van waaruit alle collega's hun informatie halen en waarin alle relevante zaken worden opgeslagen. De backoffice speelt een cruciale rol in het bewaken van de kwaliteit van de informatie en draagt zorg voor eenduidige data-invoer.
 
Als executive assistant ben je nauw betrokken bij alle aspecten van het searchproces – in het bijzonder bij opdrachten die specifiek aan jou zijn toegekend waarbij je de betrokken consultant intensief ondersteunt. Hierbij kan worden gedacht aan de afhandeling van externe vragen, regelen van gesprekslocaties, verzorgen van mailcorrespondentie en hoogwaardig agendabeheer. Er wordt van je verwacht dat je echt actief meedenkt, weet te anticiperen en knelpunten snel signaleert en hierop acteert.
 
De functie betreft een dienstverband voor minimaal 32 uur.
 

Wat zijn onze wensen?

De geschikte kandidaat heeft een achtergrond die raakvlakken heeft met HRM, bedrijfs- en/of bestuurskunde, dit kan zowel door opleiding als door professionele ervaring. Onze nieuwe collega heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt een representatief voorkomen. Je bent stressbestendig, staat sterk in je schoenen en je bent goed in staat om overzicht te bewaren in een hectische omgeving. Ervaring met het werken vanuit customer relationship management (CRM) en/of applicant tracking system (ATS) software wordt extra gewaardeerd. Met jouw gevoel voor humor weet je zaken ook te relativeren. Je bent nauwkeurig/secuur en klantgericht, initiatiefrijk en flexibel. Daarnaast ben je een echte teamplayer binnen de backoffice. Eerdere stage-/werkervaring in een dienstverlenende/commerciële omgeving en affiniteit met onze branche is een pré, maar geen vereiste.
 
Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit (de directe omgeving van) Amsterdam.
 

Wat bieden wij jou?

  • Vooruitzicht op een vaste aanstelling, na een eerste tijdelijk contract;
  • een beloning die recht doet aan de zwaarte van de functie;
  • 27 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
  • jaarlijkse winstdeling;
  • dagelijks een verzorgde lunch;
  • mobiliteitsvergoeding;
  • mobiele telefoon en laptop.
Je nieuwe werkplek is in een volledig gerenoveerde en gemoderniseerde kantoorlocatie op de Amsterdamse Zuidas. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dino Duarte of Mariella Engels, bereikbaar via dduarte@vanderkruijs.com of op 020-7267270. Wij ontvangen graag een recent cv en een beknopte motivatie waaruit jouw interesse voor deze functie blijkt.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer