ROC Mondriaan

voorzitter college van bestuur

ROC Mondriaan (hierna: Mondriaan) verzorgt voor circa 19.000 mbo-studenten, 550 vavo-deelnemers en 8.000 cursisten (hierna: studenten) onderwijs in de regio Haaglanden en heeft vestigingen in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk. Er werken 2.150 medewerkers bij Mondriaan. De instelling heeft een omzet van circa € 160 miljoen.
Mondriaan levert een actieve bijdrage aan de economische en sociale ontwikkeling in de regio Haaglanden en biedt iedereen die school- en leerbaar is een passende (beroeps)opleiding. Daartoe werkt de organisatie nauw samen met gemeenten, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs, bedrijven en instellingen. Mondriaan is een ondernemende organisatie, die kiest voor een breed onderwijsaanbod van circa 250 verschillende opleidingen, goed verspreid over de regio, waarin de student en zijn loopbaan centraal staan.
 
Voor studenten is een leeromgeving waarin kennen en gekend worden van groot belang. Daarom is het onderwijs kleinschalig georganiseerd, middels in sterke mate zelfstandige scholen (‘klein binnen groot’).

De Raad van Toezicht is op zoek naar een

Voorzitter College van Bestuur 


Klik hier voor de volledige profielschets.

Procedure
Mondriaan laat zich in deze procedure bijstaan door Eugenie van Leusen van Vanderkruijs, partner in executive search. Belangstellenden kunnen hun interesse tot en met  uiterlijk 18 oktober kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan mondriaan@vanderkruijs.com. Voor nadere informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Eugenie van Leusen of Madelon van Rijn op 020-7267272.
 
U ontvangt binnen één werkdag een ontvangstbevestiging van uw sollicitatie. Wij verzoeken u contact op te nemen met Vanderkruijs indien u deze bevestiging niet ontvangt.
 
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
 
Planning
Informatie over de geplande selectiegesprekken volgt zo spoedig mogelijk.
 
Belangstellenden dienen rekening te houden met de volgende data:
  • Eerste ronde gesprekken in week 46;
  • Tweede ronde gesprekken in week 48.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer