Nederlands Huisartsen Genootschap

Voorzitter raad van toezicht

Het NHG is de wetenschappelijke vereniging van huisartsen, die als doel heeft een wetenschappelijk gefundeerde, kwalitatief hoogstaande uitoefening van de huisartsgeneeskunde in de praktijk te bevorderen. Door vertaling van wetenschap naar de huisartsenpraktijk draagt het NHG bij aan de professionalisering van de beroepsgroep. Betrokkenheid, betrouwbaarheid, deskundigheid en kritisch zijn de waarden die het NHG dagelijks uitdraagt.

Het NHG en de huisartsgeneeskunde bevinden zich in een omgeving die voortdurend aan verandering onderhevig is. In die veranderende omgeving staat het NHG de beroepsgroep zo goed mogelijk bij als het gaat om kwaliteitszorg en professionalisering.

NHG is op zoek naar een
 

voorzitter raad van toezicht


Klik hier voor de uitgebreide profielschets.

Procedure
De NHG laat zich in deze procedure bijstaan door Eugenie van Leusen van Vanderkruijs, partner in executive search. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan nhg@vanderkruijs.com. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Eugenie van Leusen op 020-7267278.
U ontvangt binnen één werkdag een ontvangstbevestiging van uw sollicitatie. Wij verzoeken u contact op te nemen met Vanderkruijs indien u deze bevestiging niet ontvangt.

Planning
Belangstellenden wordt gevraagd rekening te houden met de volgende data:
• Eerste ronde gesprekken: In week 45
• Tweede ronde gesprekken: In week 46
• Benoeming in de Algemene leden vergadering: 12 dec van 19.00 tot 21.00 uur

DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer