Noordwest Ziekenhuisgroep

voorzitter raad van bestuur

De Stichting Noordwest Ziekenhuisgroep (Noordwest) exploiteert een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ) met poliklinieken en klinieken op de locaties Alkmaar en Den Helder en daarnaast poliklinieken op de locaties Heerhugowaard, Texel, Schagen en Limmen. 
Op de locatie Alkmaar zijn vrijwel alle medische disciplines beschikbaar met uitzondering van cardiochirurgie. Voor het leveren van basiszorg en topklinische zorg maakt het ziekenhuis op deze locatie gebruik van 659 bedden waarvan 480 klinisch, 127 dagbehandelingsbedden en 52 wiegen. Deze locatie is tevens traumacentrum voor Noord-Holland Noord.
Op de locatie Den Helder exploiteert de stichting een algemeen ziekenhuis dat met name voorziet in basiszorg. Op deze locatie wordt gebruik gemaakt van 165 bedden, waarvan 123 klinische bedden, 37 dagbehandelingsbedden en 5 wiegen. De locatie heeft gezien zijn excentrische ligging een onmisbare rol in met name de acute (geboorte)zorg.

De raad van toezicht is op zoek naar een

voorzitter raad van bestuur 


Klik hier voor de volledige profielschets.

Procedure
Stichting Noordwest Ziekenhuisgroep laat zich in deze procedure bijstaan door Pieter Cortenbach en Eugenie van Leusen van Vanderkruijs, partner in executive search. Belangstellenden kunnen tot 9 december hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan nwz@vanderkruijs.com. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Eugenie van Leusen op 020-7267270.
 
U ontvangt binnen één werkdag een ontvangstbevestiging van uw sollicitatie. Wij verzoeken u contact op te nemen met ons kantoor indien u deze bevestiging niet ontvangt.
 
Planning
Belangstellenden dienen rekening te houden met de volgende data en tijdstippen:
  • donderdag 9 januari 2020 – 13:00 – 19:30 uur;
  • maandag 13 januari 2020 – 11:30 – 15:00 uur;
  • woensdag 15 januari 2020 – 10:00 – 12:00 uur.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer