Ommelander Ziekenhuis Groningen

lid raad van bestuur

In het mooie open Groninger landschap staat het splinternieuwe Ommelander Ziekenhuis Groningen. Een modern algemeen ziekenhuis dat zorg biedt van aantoonbaar uitstekend niveau. Het ziekenhuis staat voor hoogwaardige zorg voor depatiënt in verschillende situaties. Zo is er de spoedeisende zorg en regionaal wordt tweedelijns medisch specialistische zorg aangeboden. Het nieuwe ziekenhuis in Scheemda direct naast de A7 is het centrum voor het bieden van zorg maar ook zijn er verschillende servicepunten in de regio waar zorg dichtbij huis wordt geboden. 
De raad van toezicht zoekt een

lid raad van bestuur.


Klik hier voor een uitgebreide profielschets.

Ommelander Ziekenhuis Groningen laat zich in deze procedure bijstaan door Dorothea van Rijnen van Vanderkruijs, partner in executive search. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan ozg@vanderkruijs.com. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Dorothea van Rijnen of Madelon van Rijn op 0207267272.
 
U ontvangt binnen één werkdag een ontvangstbevestiging van uw sollicitatie. Wij verzoeken u contact op te nemen met Vanderkruijs indien u deze bevestiging niet ontvangt.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer