prinses máxima centrum

bestuurssecretaris

Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Dat is de missie van het Prinses Máxima Centrum. Het Prinses Máxima Centrum is gevestigd in Utrecht als nationaal centrum voor alle kinderen en adolescenten met kanker of voorstadia daarvan. Ieder jaar krijgen in Nederland circa 600 kinderen kanker en zo’n 150 kinderen krijgen een recidief na een eerdere behandeling. In de LATER-poli worden voormalige patiënten ook op oudere leeftijd gevolg. Het Prinses Máxima Centrum is een comprehensive cancer center, dat zich richt op het verlenen van kinderoncologische zorg, het doen van kinderoncologische research en het opleiden van professionals. Samenwerking is nodig om te komen tot een toonaangevend, internationaal topcentrum.
Het Prinses Máxima Centrum is op zoek naar een 

Bestuurssecretaris / secretaris raad van commissarissen


Klik hier voor de uitgebreide profielschets.

Arbeidsvoorwaarden
Het Prinses Máxima Centrum valt onder de cao ziekenhuizen. De aanstelling is voor 36 uur per week. De functie is ingeschaald in FWG 75.
 
Procedure
Prinses Máxima Centrum laat zich in deze procedure bijstaan door Pieter Cortenbach van Vanderkruijs, partner in executive search. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan pmc@vanderkruijs.com. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Pieter Cortenbach op 020-7267270.
 
U ontvangt binnen één werkdag een ontvangstbevestiging van uw sollicitatie. Wij verzoeken u contact op te nemen met Vanderkruijs indien u deze bevestiging niet ontvangt.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer