Research, intelligence
en backoffice

Backoffice

EXECUTIVE ASSISTANTs

Onze backoffice zorgt op pro-actieve, dienstverlenende en discrete wijze voor een optimale ondersteuning van het gehele search- en selectieproces. Zij onderhouden ook contacten met opdrachtgevers en kandidaten.

HARRIET KREKEL | ONDERSTEUNER
Na het afronden van de Europese Secretaresse Academie heb ik bijna 40 jaar als directieassistent gewerkt bij een sportbond en een inkooporganisatie in bouwmaterialen. Recent ben ik gestart bij Vanderkruijs, waar ik van A tot Z betrokken ben bij het searchproces. Organiseren, ontzorgen en alles soepel laten verlopen; daar hou ik van! De combinatie van een dynamische omgeving, de publieke sector én het belang van gender- en culturele diversiteit maakt werken bij Vanderkruijs erg betekenisvol. Ik vind het mooi om op deze manier mijn steentje bij te dragen.

RIAN SLEUMER | EXECUTIVE ASSISTANT
Na 17 jaar als management assistent bij KLM en daarna bij NEMO te hebben gewerkt heb ik bij Boer & Croon het executive searchvak leren kennen. Werving en selectie heeft mij altijd al getrokken en ik vind het leuk om gedurende de hele procedure ondersteuning te bieden. Het fijne aan mijn werk is het contact met de opdrachtgevers en de afwisseling. Elke search heeft weer een eigen aanpak, het is altijd maatwerk.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer