tivolivredenburg

voorzitter raad van toezicht

Het Utrechtse TivoliVredenburg biedt een podium aan alle muzikale werelden en heeft een gevarieerd debat- en kennisprogramma. Met zes zalen, acht podia, meerdere pleinen en horecavoorzieningen is TivoliVredenburg een huis van en voor iedereen. Vanuit de missie “een leven lang muziek voor iedereen” bedienen wij een publiek in alle leeftijden uit alle lagen van de samenleving. Zij komen voor een lunchpauzeconcert of een dansnacht, voor pop of jazz, voor hun favoriete dirigent of een inspirerende lezing. Met circa 1700 concerten en (zakelijke) evenementen trekken we inmiddels meer dan een miljoen bezoekers per jaar. De afgelopen vijf jaar zijn financieel positief afgesloten. 

VASTGESTELD PROFIEL VOLGT

Procedure

TivoliVredenburg laat zich in deze procedure bijstaan door Michèle Polspoel van Vanderkruijs, partner in executive search. De procedure is in- en extern opengesteld en er wordt gezocht via openbare kanalen en via directe search. Bij de samenstelling van de Raad van Toezicht houden we rekening met de deskundigheid, achtergrond en het netwerk van de leden in relatie tot de aard en de activiteiten van de stichting TivoliVredenburg. Ook streven we naar een evenwichtige vertegenwoordiging uit verschillende gemeenschappen, leeftijdsgroepen en gender. Mensen uit ondervertegenwoordigde groepen worden uitgenodigd te solliciteren.

Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan tivolivredenburg@vanderkruijs.com

Voor informatie kunnen geïnteresseerden bellen met Michèle Polspoel op 0207267274.

U ontvangt binnen één werkdag een ontvangstbevestiging van uw sollicitatie. Wij verzoeken u contact op te nemen met ons kantoor indien u deze bevestiging niet ontvangt.


Planning

Data en tijdsvakken voor selectiegesprekken volgen zo spoedig mogelijk.

Foto gebouw TivoliVredenburg: Michiel Ton
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer