Carrière

Benoemingen

Vilans
Directeur Programmamanagement
Mevrouw Anneke Augustinus treedt per 1 juni 2018 in dienst bij Vilans, kenniscentrum voor de langdurende zorg, als directeur Programmamanagement.  
 
In haar nieuwe functie zal mevrouw Augustinus, onder andere, de resultaten van het programma Waardigheid en Trots in toekomstige activiteiten voor verbetering van ouderenzorg doorzetten.
 
De rode draad in de carrière van mevrouw Augustinus is zorg en meer specifiek ouderenzorg. Zij heeft brede kennis van en ervaring met praktijk-, beleids-, management- en toezichthoudende functies in de zorg. “Ik sta voor zorg waarin de mens centraal staat en niet de regels. Ouderenzorg is tenslotte een zorg van en voor ons allemaal met daarbij focus op zowel de huidige als toekomstige klant en diens netwerk. En waarbij we de zakelijke kant inzetten om menswaardige zorg te realiseren.”
 
Mevrouw Hannie Treffers, de huidige verantwoordelijke voor het programma Waardigheid en trots: “Verpleeghuizen hebben keihard gewerkt aan kwaliteitsverbetering en daar hebben wij gelukkig een bijdrage aan kunnen leveren. Ik zie duidelijk een nieuw élan in de sector. Het programma mag dan ook met recht zich “waardigheid en trots” noemen.  Het meest relevant vind ik de basis die is gelegd voor continue verbeteren en leren.”
 
Op maandag 2 juli organiseert Vilans vanuit Waardigheid en Trots het congres Thuis in het Verpleeghuis, in het World Forum te Den Haag. Inschrijven voor het congres kan via de website van Vilans (klikbaar). Terug.

‘Talent krijgt meer waarde
als je het optimaal benut.’