Waarborgfonds Sociale Woningbouw

drie teamleads

Het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) staat borg voor de aflossings- en renteverplichtingen van woningcorporaties. Dit maakt het mogelijk voor corporaties om toegang te krijgen tot de kapitaalmarkt, voor de financiering van sociale woningbouw, tegen de laagst mogelijke kosten. Hierdoor geniet het WSW veel vertrouwen van gemeenten, rijksoverheid en financiers. Op deze manier draagt het WSW bij aan de betaalbaarheid en toegankelijkheid van de volkshuisvesting in Nederland.
WSW is op zoek naar drie teamleads: 

Teamlead Riskmanagement
Teamlead Capital
Teamlead Bedrijfsvoering & Control

Klik hier voor de uitgebreide profielschetsen.

WSW laat zich in deze procedure bijstaan door Michèle Polspoel van Vanderkruijs, partner in executive search. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan wsw@vanderkruijs.com. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Michèle Polspoel of Madelon van Rijn op telefoonnummer 020-7267272.

U ontvangt binnen één werkdag een ontvangstbevestiging van uw sollicitatie. Wij verzoeken u contact op te nemen met Vanderkruijs indien u deze bevestiging niet ontvangt.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer