Vanderkruijs

young executive assistant

Vanderkruijs is een toonaangevend bureau voor executive search. Onze methodiek, kennis en creativiteit zijn ruim dertig jaar onderscheidend én succesvol voor de vervulling van topposities voor organisaties binnen de domeinen onderwijs & kennis, zorg & welzijn en openbaar bestuur & veiligheid. Vanderkruijs biedt dienstverlening aan op het gebied van selectie en evaluatie van eindverantwoordelijke posities in management, bestuur en toezicht bij publieke en private organisaties en ondernemingen binnen deze domeinen.
Organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen, universiteiten, hogescholen, mbo’s, woningcorporaties, kunst- en cultuurinstellingen, coöperatieve ondernemingen, charitatieve instellingen, startups en scale ups uit de biotech en life sciences, overheids-NV’s en zorgverzekaars behoren tot onze opdrachtgevers.
 
In haar ontwikkeling biedt Vanderkruijs de ruimte aan jonge professionals. Wij zien uit naar de komst van een

young executive assistant (m/v)


Wie zoeken wij?
Onze backoffice neemt een centrale en zeer belangrijke plaats in binnen ons bureau. Jouw werkzaamheden als young executive assistant, zullen bestaan uit het ondersteunen van meerdere consultants van ons bureau. Dit gebeurt op hoog niveau, er wordt van je verwacht dat er snel en adequaat op verzoeken wordt ingegaan.

Je bent verantwoordelijk voor de logistiek van de opdrachten gedurende de hele opdrachtencyclus; vanaf acquisitie tot het benoemen van een kandidaat. In dit kader zoeken wij iemand die planningen van procedures kan opstellen, bewaken en proactief kan schakelen met externe partijen.
 
Als young executive assistant ben je nauw betrokken bij alle aspecten van het searchproces – in het bijzonder bij opdrachten die specifiek aan jou zijn toegekend waarbij je de betrokken consultant intensief ondersteunt. Hierbij kan worden gedacht aan de afhandeling van externe vragen, regelen van gesprekslocaties, verzorgen van mailcorrespondentie en hoogwaardig agendabeheer. Er wordt van je verwacht dat je echt actief meedenkt, weet te anticiperen en knelpunten snel signaleert en hierop direct acteert.
 
De functie betreft een dienstverband voor minimaal 32 uur. 

Wat zijn onze wensen?
De geschikte kandidaat is (bijna) afgestudeerd in een discipline die raakvlakken heeft met HRM, bedrijfs- en/of bestuurskunde en heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt een representatief voorkomen. Je bent stressbestendig, staat sterk in je schoenen en je bent goed in staat om overzicht te bewaren in een hectische omgeving. Met jouw gevoel voor humor weet je zaken ook te relativeren. Je bent nauwkeurig/secuur en klantgericht, initiatiefrijk en flexibel. Daarnaast ben je een echte teamplayer binnen de backoffice. Eerdere stage-/werkervaring in een dienstverlenende/commerciële omgeving en affiniteit met onze branche is een pré, maar geen vereiste.

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit (de directe omgeving van) Amsterdam.

Wat bieden wij jou?
  • Vooruitzicht op een vaste aanstelling, na een eerste tijdelijk contract;
  • een beloning die recht doet aan de zwaarte van de functie;
  • 27 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
  • jaarlijkse winstdeling;
  • dagelijks een verzorgde lunch;
  • mobiliteitsvergoeding; 
  • mobiele telefoon en laptop. 
Vanderkruijs is gevestigd in een volledig gerenoveerde en gemoderniseerde kantoorlocatie op de Amsterdamse Zuidas. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dino Duarte, bereikbaar via dduarte@vanderkruijs.com of op 020-7267270. Wij nemen alleen complete reacties in behandeling en ontvangen daarom graag een recent cv met foto én een motivatiebrief waaruit jouw interesse voor deze functie blijkt.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer